Autókategóriák

Az autók nagy választéka áll rendelkezésre, így mindenki felfedezheti a vezetés örömét. Ezek az autók kategóriákra vannak felosztva a versenyben részt vevő autók csoportjának meghatározásához. A játékban megtalálható autók a következő kategóriákba vannak felosztva. A cikk tetején lévő film is egyszerűen érthető áttekintést nyújt ezekről a kategóriákról, ezért érdemes megnézni.

GRN

Gr.N: gyári állapot, kereskedelmi forgalomban kapható autók és koncepcióautók. Az autó teljesítményétől függően ez az osztály tovább van felosztva N100-as kategóriától N1000-es kategóriáig.

GR4

Gr.4: Ezek versenyautók, amelyek olyan alapszintű versenymódosításokat tartalmaznak, mint a biztonsági berendezések hozzáadása és a súlycsökkentés. Ez az osztály megfelel a való élet FIA GT4 osztályú autóknak.

GR3

Gr.3: Ezek már valódi versenyautók, teljes versenymódosítással, beleértve a szélesebb karosszériát és az aerodinamikai fejlesztéseket. Ez az osztály megfelel a való élet FIA GT3 osztályú autóknak.

GR1

Gr.1: Ezek az ultranagy teljesítményű versenygépek speciálisan tervezett karosszériával és motorral. Ez az osztály tartalmazza a való élet prototípus-sportautóit.

GRB

Gr.B: Ezek a terephez módosított raliautók, megerősített felfüggesztéssel és magasabb hasmagassággal.

GRX

Gr.X: Ezaz az olyan extrém járművek, amelyek egy meglévő versenykategóriába sem illenek bele.

© RACE ONLINE HUNGARY. All Rights Reserved.